06-14674730 info@sannedejager.nl

Topperrr Traject

Kinderen zijn niet lastig.

 

Kinderen zijn puur.

 

Dat is voor volwassenen soms best lastig.

 LET OP: Per 1 juni zullen de tarieven voor sessies en trajecten wijzigen

Je kind weer lekker in z’n vel

Niet elk kind voelt zich een topper en een kanjer. Niet elk kind zit lekker in z’n velletje.

Dat kan allerlei redenen of oorzaken hebben. Vaak is het onverklaarbaar. Maar het is er wel. En wat doe je dan? Vaak heb je al zoveel dingen geprobeerd, en eigenlijk komt het er op neer: uitbehandeld, leer er maar mee te leven. Als ouder voelt dat vaak frustrerend, je gunt je kind zo graag geluk.

En er is een probleem, dus dan is er toch wel een oplossing? Als moeder, als vader, wil je juist 1 ding voor je kind: dat het lekker in z’n velletje zit, zich goed voelt, en bovenal evenwichtig in het leven staat. Dat je kind er mag zijn, dat het zichzelf kan zijn en dat dat allemaal OK is. Wanneer je kind dat ervaart, kan het leven. En is je kind standvastig en evenwichtig in de huidige maatschappij en het huidige schoolsysteem. 

Met dit traject ruimen we alle negatieve ballast op. Bij je kind EN bij jou, als ouder. Want bij jou, als ouder, daar begint het. Ik begin dus altijd met de allereerste hechting en hechtingsperiode tussen ouder (vaak is dit de moeder) en kind. Dat is de basis van je kind. En een basis moet helemaal goed zijn, dan bouw je daar op verder en volgt de rest eigenlijk vanzelf. Klinkt logisch toch!

Intakegesprek

Ik start het traject altijd met een intakegesprek en daarna volgt een, wat ik noem, herstel-hechtings-sessie. Met jou, de moeder. Je kind is er in dit gesprek en in deze sessie nog niet bij. Omdat ik problemen dus bij de basis aanpak.

En de basis van je kind? Die begint bij de zwangerschap, de geboorte en de eerste periode tot een jaar, na de geboorte. Die basis wordt helemaal met je besproken tijdens het intakegesprek.

Jouw investering

De eerste sessie heet dus herstel-hechtings-sessie, omdat de hechting met je kindje dan compleet hersteld wordt. Het intakegesprek en deze sessie doe ik apart, maar vaak wel vlak na elkaar.  Het intakegesprek duurt meestal 1,5 á 2 uur. De herstel-hechtings-sessie ook.

Na deze sessie gebeuren er vaak al wonderlijke veranderingen. Bij jou, als persoon, als moeder. Maar ook bij je kindje en soms zelfs binnen het gezin, veranderen er vaak al dingen naar het positieve.

De tweede sessie duurt meestal 1 uur, met vooraf een kort voorgesprek.

Wanneer de hechting compleet hersteld is, volgt het tweede deel van het traject, en wordt het probleem bij je kind behandelt.

Uiteraard begint dat met een voorgesprek en volgt gelijk de eerste sessie met je kind. Het hangt met name af van de leeftijd van je kind en de mogelijkheid om het probleem te kunnen bespreken, hoe dit gesprek en de sessie vorm krijgt. Het bespreekbaar maken van het probleem, is absoluut geen vereiste. Wanneer je kind moeite hiermee heeft, zijn er voldoende technieken om tijdens een sessie toch het probleem op te lossen.

Dit duurt meestal maximaal 1 uur (erg afhankelijk van hoe lang je kind dit wilt laten duren).

Dan volgt een tweede en een derde afsluitende sessie. De duur en vorm hangen ook weer af van de leeftijd en hoe het kind er op reageert..

Bij jonge kinderen, tot ongeveer 6 á 7 jaar, pas ik ‘ogen-dicht-verhalen’ toe. Dit zijn zogenaamde helende verhalen, waarbij de zelf-oplossende krachten van een kind worden aangesproken via een eigen favoriete held of heldin, die het probleem ‘oplost’. Bij oudere kinderen kunnen verschillende hypnotherapeutische technieken worden toegepast, hetzij gebracht in ‘kindertaal’.

De kosten voor de intake gesprekken en alle hypnose-sessies (intake-gesprek, herstel-hechtings-sessie en 3 kindsessies) zijn 730,- euro. Wanneer je dit traject in 1 keer betaalt, krijg je 50,- euro korting en betaal je 680,- euro.

Je kan ook per sessie betalen:

– Het intake-gesprek en hechtingssessie met de ouder zijn beide 170,- euro.

– De kindsessies zijn 130,- euro.