06-14674730 info@sannedejager.nl

 Afslank Traject

Wanneer je je gewicht verliest, bestaat altijd de kans dat je het weer terugvindt.

 

Laat je gewicht daarom los en achter je, dan kan jij permanent slanker vooruit.

 LET OP: Per 1 juni zullen de tarieven voor sessies en trajecten wijzigen

Virtuele maagband / maagverkleining

Afslanken doe je in dit traject met de hulp van een virtuele maagband of virtuele maagverkleining. De naam zegt het al, hij zit er niet echt. Maar je ervaart het wel. Kortom; niet de lasten, wel de lusten.

Gegarandeerd afslanken, met een blijvend effect. Want naast die virtuele maagband, worden met hypnotherapeutische technieken de onderliggende problemen van het probleem overgewicht dat jij doet, aangepakt. Het probleem wordt dus bij de basis aangepakt en opgelost.

Jij kan tijdens en na dit traject zijn wie je wilt zijn, in de vorm die jij wilt. Nu. Dit is het afslank-traject, dat WERKT!

Afslanken zonder dieet

Met dit traject draait het namelijk om jouw leven, en hoe jij dat graag wilt invullen. Focus op leven en genieten, ipv eten en afzien! Jouw ideale figuur behalen ZONDER een dieet. 

Want denk er eens over na. Diëten. Het is toch eigenlijk raar, afvallen door alleen maar te focussen op eten? Ik snap wel waarom het dan niet lukt. Altijd die verleidingen waar je wéér voor zwicht. Jij gaat léven. En die verleidingen? Die gaan er altijd zijn. Nu, over een week, half jaar, jaar en de rest van je leven. Alleen jij gaat er anders, beter!, mee om. Jij hoeft je niet meer te laten verleiden. En wanneer je wel eens lekker wilt genieten, is dat helemaal OK en in balans met jezelf.

Alles gaat gewoon bijna vanzelf!

En het bijzondere van dit traject; Alles gaat gewoon bijna vanzelf! Hoe cool is dat! Het wordt heel makkelijk om op deze manier gewicht los te laten, alle onnodige ballast, die vaak een emotionele oorsprong heeft, valt van je af.

Je hoeft niet meer stil te staan bij dat afvallen. Je ervaart geen weerstand, terugval, of wat dan ook. Want jouw onbewuste snapt nu eindelijk wat jij wilt! En geloof me, I KNOW. Het werkt.

Jij kan een betere versie van jezelf worden. Een versie 2.0. Je gaat je namelijk niet alleen slanker voelen. Ook ga jij je fitter, energieker, gezonder, evenwichtiger, rustiger, en nog veel meer voelen.

Jouw investering

4 á 5 maanden begeleiding, waarin ik samen met jou 5 sessies besteed aan het compleet installeren van die nieuwe afgeslankte versie van jezelf. Voorafgaand aan elke sessie zit een voorgesprek. Tijdens de sessies zelf gebruik ik verschillende hypnotherapeutische technieken. Deze duren meestal 1,5 á 2 uur. De eerste afspraak begin ik altijd met een intake-gesprek, dit kan tot 2 uur duren. 

Het gehele traject ga jij elke dag een audio beluisteren, die ongeveer 20 minuten duurt. Het is een meditatieve audio, die de verandering die je doormaakt, bekrachtigd. Het is dus elke dag een stukje Me-time, waarbij je als extraatje even helemaal tot jezelf en tot rust komt.

Uiteraard kun je tussendoor altijd bij mij terecht voor advies, op afspraak.

De kosten:

Het gehele traject van het intake-gesprek, 5 hypnose-sessies en de audio zijn 1000,- euro. Wanneer je het gehele traject in 1x betaalt, krijg je 100,- euro korting en betaal je 900 euro.

Je kan ook per sessie betalen:

– Een intake-gesprek kost 150,- euro.

– De hypnose-sessies kosten 170,- euro.