06-14674730 info@sannedejager.nl

Sanne de Jager – Hypnotherapeut

Altijd leuk om even kort mijn verhaal te vertellen! Ik ben een gelukkige moeder, van 3 fantastische jongens.

Studies

Ik heb het voorrecht gehad een paar fantastische studies te volgen en af te ronden. Ik ben begonnen als Fysisch Geograaf (de Geologen van het aardoppervlak), in de technische hoek van de grond- en vloeistofmechanica. Daarna heb ik een paar gave banen gehad. Als beheerder en projectleider bij het havenbedrijf van Terneuzen en Vlissingen. Als offshore site manager ging ik de wereld over en werkte voor grote oliebedrijven. Die banen hebben me een set top-ervaringen opgeleverd.

Maar gek genoeg, hoe goed ik er ook in was, het voelde niet compleet. Het vervulde me niet, het was niet mijn passie.

Door de toenmalige gezinssituatie, was het mogelijk om te stoppen met mijn carriëre en heb ik mij de afgelopen 6 jaar kunnen wijden aan het opvoeden van mijn 3 heerlijke gastjes, wat fantastisch was.

Mijn passie en voldoening

De laatste 3 jaar van het moeder-zijn heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht in werk. Passie en voldoening, dat vond ik in de opleiding tot hypnotherapeut. Ik voel dat dit het werk is, wat mij nooit zal vervelen. Hier word ik gelukkig van, hiervan hoef ik niet met pensioen. Ik mag grote, en kleine mensen begeleiden in het oplossen van hun problemen met deze bijzondere soort therapie.

Hypnotherapeut Masterpractitioner

Begin 2021 heb ik de opleiding tot Hypnotherapeut Masterpractitioner afgerond. Gaandeweg deze studie heb ik alles wat ik heb geleerd veel en vaak in de praktijk toegepast. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in kinderhypnose (hechtingssessies) en de virtuele maagverkleining (het afslanktraject). Ook heb ik mij verdiept in het Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). NLP technieken vormen de basis voor Hypnotherapie.