06-14674730 info@sannedejager.nl

Stoppen met Roken

Makkelijk, Simpel en Snel Stoppen met Roken.

Het kan echt.

 

 LET OP: Per 1 juni zullen de tarieven voor sessies en trajecten wijzigen

 

Te mooi om waar te zijn?

Toch ben je op mijn site terechtgekomen. Of heb je de verhalen gehoord. Over hoe succesvol, of vooral hoe simpel het eigenlijk gaat om een niet-roker te worden en te blijven. Het slagingspercentage is niet voor niks meer dan 80%!

Hypnotherapie is misschien wel de meest effectieve manier om gedrag te veranderen. Omdat deze therapie werkt op het onbewuste deel van je brein. Vanuit je onbewuste ontstaat een gedachte en je gedrag. En in dit geval is het gedrag het roken. Wanneer je alleen het gedrag verandert, is de kans op terugval groot. Want er zit iets onder, een trigger, dat aanzet tot (automatisch) gedrag. En deze trigger is vaak behoorlijk sterk en ervaart men vaak al een lange tijd. Die wordt bij hypnotherapie, in 1 hypnose-sessie, aangepakt en wordt positief verandert.

Wanneer de onderliggende trigger, de behoefte, het gevoel, of de emotie wordt aangepakt en wordt verandert of aangepakt, dan maak je dus permanente verandering in gedrag en gedachten werkelijkheid.

Stoppen met Roken

Verslaving of gedrag?

Roken is 95 procent gedrag, 5 procent verslaving. Echt waar. Het is deze 5 procent die bij hypnotherapie wordt aangepakt. Deze 5 procent is heel sterk. Het is als het ware onderdeel van je onbewuste, daar waar de triggers, emoties, gevoelens en beelden zitten. Wanneer je weet dat je onbewuste 95 procent van jouw hele functioneren aanstuurt, snap je misschien ook waarom het zo lastig is om bijvoorbeeld te stoppen met roken. Die 5 procent is dus te vinden binnen de 95 procent van je onbewuste! En wanneer daar de verandering wordt gemaakt, verandert het gedrag, de gedachten aan een sigaret, dus bijna letterlijk als vanzelf!

Het kan tijdens de sessie even graven zijn. Want wat zijn bij jou de onderliggende emoties, gevoelens, de triggers? Dat kan 1 gevoelsdeel zijn, of meerdere gevoelsdelen. Die delen, daar ga je gelijk in 1 hypnose-sessie doorheen. Dat ga je dus echt aanpakken. Uiteraard begeleid ik jou daarbij. Maar wanneer jij echt gaat voor jezelf, om een niet-roker te zijn, wordt deze therapie waarschijnlijk wel de meest bevrijdende, positieve, succesvolle (en vergeet niet de kortste!) therapie voor jou ooit!

Alle voordelen nog even op een rij:

  • Snel en makkelijk stoppen met roken, binnen 1 hypnose-sessie
  • Een niet-roker worden en blijven, zonder die drang
  • Oplossen van datgene wat er onbewust achter het rookgedrag zit
  • Permanent een zeer succesvol, bevrijdend, positief en vooral gezonder leven
  • Meer rust en tijd
  • Het bespaart jou en je geliefden een hoop verdriet
  • Het bespaart je binnen enkele maanden al honderden euro’s

Wat bied ik jou?

Het traject bestaat uit een intake-gesprek en de hypnose-sessie. De gemiddelde duur van de afspraak is 3 uur, maar dit is per persoon verschillend. Ik neem in elk geval zoveel tijd voor je, als nodig is.

Afhankelijk van jouw verhaal en het verloop van de afspraak, kan je na 1 afspraak al een niet-roker zijn. Naar aanleiding van het verloop en duur van het intake-gesprek, kan ik ervoor kiezen de eventueel hypnose-sessie op een volgend moment in te plannen.

Jouw investering

Je betaald voor het gehele traject, dus voor een intake-gesprek en een hypnose-sessie.

De kosten hiervoor zijn 450,- euro.

Uiteraard hoef je voor jezelf alleen maar even een korte berekening te maken om te weten na hoeveel maanden jij dit bedrag aan niet gekochte sigaretten er uit hebt. En na hoeveel maanden jij al geld gaat besparen. En geloof me, dat is sneller dan jij denkt!