06-14674730 info@sannedejager.nl

Reach for the Stars

Ik neem jou serieus. Niet het probleem.

 

Een versie 2.0 van jezelf

 LET OP: Per 1 juni zullen de tarieven voor sessies en trajecten wijzigen.

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Wil je van die vervelende, allesbepalende allergie of onverklaarbare voedsel-intoleranties af?
  • Wil je nu eens gewoon leven zonder die vervelende fobie, waar je altijd rekening mee moet houden? Een fobie, die je leven bepaalt, waardoor je genoegen moet nemen met minder dan je zou willen?
  • Of wil je een probleem oplossen uit je verleden die nu je hele leven bepaalt?
  • Wil je je simpelweg gelukkiger, relaxter, fijner en blijer voelen, privé of op je werk? Of wil je gewoon zijn wie je bent, houden van jezelf, en daar helemaal oké mee zijn?

Ook jij kan naar de sterren reiken!

Upgrade jezelf naar versie 2.0

Maak jezelf weer stralend, upgrade jezelf naar versie 2.0. Wordt weer gelukkig en hou van jezelf. Daar kan ik je mee helpen!

Iedereen loopt wel eens ergens tegen aan. Iedereen loopt wel eens ‘vast’. Het leven laat je ervaren. Ervaringen die tof en gaaf kunnen zijn, of gewoonweg rot. Problemen komt iedereen tegen. Dat is nu eenmaal zo, daar heb je geen invloed op. Maar je kan wel bepalen hoe JIJ daarmee omgaat. Daar heb je wel invloed op. Het probleem is dus eigenlijk niet het probleem. De inhoud ook niet. Het is hoe JIJ ermee omgaat, hoe JIJ hebt geleerd ermee om te gaan.

Het hangt natuurlijk af van hoe sterk jij het probleem dat je doet, je leven laat bepalen. En of je er zelf wat aan wilt veranderen. Dat bepaal je zelf. Maar ik neem aan dat je dit niet aan het lezen bent omdat je geen olijven lust, of liever wat meer tijd neem om je tanden te poetsen. Er is dus een probleem waar je mee zit, en je weet ff niet hoe je het anders kunt doen.

Want ja, als je iets hebt geleerd, wat je al jaren doet, dan is dat lekker makkelijk om te blijven doen. Zo werkt je onbewuste namelijk. Zoveel mogelijk op de automatische piloot, met instellingen die je jaren geleden (vaak in je jeugd al) hebt ingesteld. Lekker makkelijk toch, je hebt al genoeg te doen. En vaak is er dan ook nog die ‘fijne’ aangeleerde angst, die ervoor zorgt om lekker in je oude patroon te blijven, want dat is nou eenmaal ook een automatische instelling.

Je gaat het anders doen!

Komt er iets op je pad wat rot is, een probleem dus, dan is daar ook een automatische piloot voor. Maakt eigenlijk niet uit wat voor probleem, welke inhoud of oorzaak het heeft. Je hebt geleerd er zo mee om te gaan, dus hoppa, daar ga je weer. Jouw snelweg, die je altijd hebt bewandelt.

Want stel je voor…… je gaat het probleem wat je doet anders doen….. zodat het niet meer een probleem is. Oehhh, spannend, want dat kennen we niet!

Het kan soms heel lastig zijn om uit jezelf iets anders te gaan doen. Want ieder mens houdt van gemak. Een lichaam, je brein, je onbewuste, zo werken wij. Niet hoeven nadenken over hoe je moet lopen, of fietsen, praten. Zoveel mogelijk dus op die automatische piloot.

En omdat je onbewuste dat doet, en die gewoon 95% van jouw leefwijze bepaalt, is die 95% toch het gedeelte waar je een blijvende verandering moet realiseren. Dit kan met hypnotherapie.

Wat bied ik jou?

Rijk naar een betere, de beste versie van jezelf! Een jij-2.0 versie.

In 3 sessies begeleid ik jou naar die betere, gelukkigere, stralende jij. De eerste sessie en intake gaan met name over wat het probleem is en voor jou een stukje bewustwording. In sessie twee help ik je om de achterliggende oorzaak (de imprint, waar het probleem is ontstaan), op te lossen. In de derde sessie werk je aan verankering van de oplossing, of eigenlijk je nieuwe gedrag. Zodat dit permanent is en het oude gedrag (dat probleem) achter je ligt.

Jouw investering

Een traject van 3 hypnose-sessies, inclusief een intake-gesprek kosten 660,- euro. Wanneer je het gehele traject in 1 keer betaalt, krijg je 40,- euro korting en betaal je 620,- euro.

Je kan ook per sessie betalen:

– Het intake-gesprek kost 150,- euro.

– De hypnose-sessies kosten 170,- euro.